Perisian Loteri – Bagaimana Ia Boleh Membantu?

perisian

Semasa bermain loteri, falsafah saya ringkas dan tidak rumit; gunakan perisian loteri terbaik yang anda dapati, bermain pintar dan bersenang-senang. Malangnya, sebilangan pemain mengambil perkara yang terlalu jauh dan gagal.

Mereka mabuk dengan idea untuk memenangkan jackpot dan melakukan beberapa perkara yang agak  EVO888 gila. Mereka meningkatkan harapan mereka terhadap perisian loteri mereka sehingga mereka segera menghadapi masalah serius. Oleh itu, semasa menggunakan program perisian loteri untuk memainkan loteri, ingat dua perkara yang sangat penting ini.

Pertama, tidak ada produk di pasaran yang dapat menjamin bahawa anda akan memenangi loteri. Tuntutan sedemikian dibuat oleh jurujual minyak ular. Malangnya, Internet merangkak dengan mereka. Pembekal perisian loteri yang terkenal tidak boleh mendakwa bahawa produk mereka AKAN meningkatkan peluang anda memenangi jackpot loteri. Kerana, menjangkakan bagaimana pemain akan menggunakan perisian mereka tidak mungkin. Jadi, yang terbaik yang dapat dilakukan oleh vendor adalah mengatakan bahawa perisian mereka DAPAT meningkatkan peluang anda untuk menang, tetapi tidak setiap gambar.

Berikut adalah contoh yang sangat baik tentang sebilangan orang yang keliru mengenai loteri dan perisian loteri yang mereka gunakan. Peluang memenangi permainan 6/44 adalah 1 dari 7,059,052. Kepentingan bilangan itu tidak boleh dititikberatkan. Ini adalah jumlah yang sangat besar, tidak dapat difahami oleh manusia. Sangat mudah untuk melihat mengapa.

Dalam masyarakat kita hari ini, kita menjadi mati rasa betapa pentingnya jumlah itu kerana berbilion-bilion dolar kita disia-siakan oleh kongres seolah-olah jumlah ini tidak lebih dari sekadar pertukaran wang. Jadi, 7,059,052 kelihatan kecil sedangkan, pada hakikatnya, kita tidak memahami betapa besarnya itu. Sebilangan ahli psikologi mendakwa bahawa kita tidak dapat memahami kepentingan sejuta perkara; apatah lagi 7 juta. Bagaimanapun, dalam pengalaman seharian kita tidak bersentuhan dengan sejuta perkara.

Apa Yang Anda Harapkan dari Perisian Loteri?

Oleh itu, katakan bahawa anda meningkatkan peluang anda untuk menang menjadi 1 dari 500,000 dengan menggunakan program perisian loteri. Ini adalah peningkatan yang ketara, dengan cara ini, dan sama sekali tidak biasa. Tetapi, walaupun setelah mencuba seumur hidup, anda mungkin masih tidak akan memenangi loteri. 500,000 mungkin bukan jumlah yang besar bagi anggota kongres anda, tetapi bagi kita yang lain jumlahnya sangat besar. Sangat disayangkan bahawa sebilangan orang benar-benar percaya, dengan kemungkinan seperti ini, mereka harus memenangi jackpot pada hari Sabtu. Sekiranya pemain-pemain ini hanya ingat bahawa loteri adalah permainan paling sukar di dunia untuk dimenangi, ia mungkin membantu mengekalkan harapan yang tidak realistik.

Cuba mengekalkan beberapa perspektif semasa bermain, akan menjadi nasihat saya. Ideanya adalah untuk bersenang-senang bermain loteri dan program perisian loteri yang baik dapat membantu. Keseronokan anda bermula apabila anda meningkatkan peluang mengetahui bahawa sementara negara lain memainkan gambar 1 dalam 7,059,052, peluang anda jauh lebih baik.

Kedua, anda tidak boleh bermain loteri tanpa menetapkan anggaran. Bermain loteri adalah rekreasi; semestinya seronok. Sekiranya anda menggunakan pembayaran rumah, pembayaran kereta, pembayaran insurans atau pembayaran elektrik untuk bermain loteri, maka anda tidak memerlukan program perisian loteri. Anda perlu mendapatkan bantuan. Demi keluarga dan diri sendiri, anda perlu menghubungi salah satu daripada banyak organisasi yang ada untuk membantu; seperti Penjudi Tanpa Nama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *